LOGOWANIE
Login:

Hasło :
Zapamiętaj mnie:



Rejestracja użytkownika tutaj!
Odzyskanie hasła tutaj!

 
VIDEOGALERIA

Maruszka na pochylni


[pokaż więcej]
POLECAMY

SZUKAJ
Dział:
Klucz:
FOTOGALERIA
Data dodania: 1474553153
Data dodania: 1467273805
Data dodania: 1399845800


[pokaż więcej]
HODOWLE

[pokaż więcej]
ARTYKUŁY


[pokaż więcej]



POLITYKA PRYWATNOŚCI


Polityka prywatności serwisu GRIFFONS.PL


Jakie dane o Tobie zbieramy?


Dane zbierane podczas rejestracji

Abyś mógł skorzystać z niektórych funkcji naszego systemu będziesz musiał sie
zarejestrować. Podczas rejestracji zapytamy Cię o Twój adres email oraz login
jakiego będziesz używał na naszej witrynie.


Dane zbierane automatycznie

Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są
dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki,
typ systemu operacyjnego, itp.


Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami

Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty
email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres
email, itp.


W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?


W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom
trzecim.


Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia
Tobie zalogowania się do naszego systemu. Rejestracja jest obowiązkowa jeżeli
chcesz w pełni korzystać z możliwości naszego serwisu np. dawać prezentacje ,
pisać na forum , itp.


Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na
jego otrzymywanie, wykorzystamy Twoje dane w celu wysłania Ci naszego
Newslettera.


Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników
na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych
użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych.
Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.


Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą
wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.


W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje
dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o
ochronie danych osobowych.


W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy
będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru
sprawiedliwości.


W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?


Możemy kontaktować się z Tobą poprzez email lub telefonicznie, jeżeli
będziemy mieli ważne informacje dotyczące Twojego konta lub prezentacji.


Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na
jego otrzymywanie, będziesz od nas otrzymywać drogą emailową nasz Newsletter.


W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?


Po zalogowaniu się do systemu i wybraniu Twój profil, możesz wprowadzić
zmiany lub usunąć swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do
zalogowania się do systemu i wysyłki Newslettera. Danych typu login i adres
email nie można samodzielnie zmienić, ani
usunąć. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.


Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")


Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą
identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy
wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych
osobowych.


W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?


Nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich dzięki
profesjonalnemu hostingowi.


Zmiany naszej polityki prywatności.


Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez
opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.


Kontakt


W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt
korzystając z formularza kontaktowego na stronie kontaktowej.




Aby powrócić do strony głównej, kliknij tutaj!


PARTNERZY


Partner: GRIFFONS.PL

[pokaż więcej]

SZCZENIĘTA
Hell on Wheels

[pokaż więcej]
NA SPRZEDAŻ
CHERRY LADY
[pokaż więcej]
PSY
BAILADOR Prima Grichia

[pokaż więcej]
SUKI
ADELINA Ajma

[pokaż więcej]
MŁODZIEŻ
MIA Griff the Best

[pokaż więcej]
W PAMIĘCI

Gilbert Mawpet

[pokaż więcej]





Copyright © 2013 GRIFFONS.PL Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.
Aby zapewnić najwyższą jakość usług wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej.
Sprawdź cel, warunki przechowywania lub dostępu do nich w Polityce Prywatności.